Accelerate İzmir Demo Day Tamamlandı! Yönetim Yönetim 22 Haziran 2023

Accelerate İzmir Demo Day Tamamlandı!

Accelerate İzmir Demo Day Etkinliği İyte Gösteri Merkezi’nde düzenlendi!

Demo Day kapsamında açılış konuşmaları Teknopark İzmir Genel Müdürü ve İzmir NIC Üst Düzey Yöneticisi Prof. Dr. Metin Tanoğlu, İYTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Kale, İzmir NIC Projesi Takım Lideri David Tee, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Proje Yöneticisi Serhat Uğur tarafından gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarına başlarken Prof. Dr. Tanoğu, Teknopark İzmir ve İzmir NIC Projesi hakkında konuşmacıları bilgilendiren sunumunu aktardı ve İzmir Girişimcilik Ekosistemine Proje’nin yapmakta olduğu katkıdan söz etti.

Programın devamında, İzmir NIC Projesi Takım Lideri David Tee, İzmir NIC ve Accelerate İzmir programıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi.  İlk oturum, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Proje Yöneticisi Serhat Uğur ve İYTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serdar Kale’nin katılımcıları Proje, İYTE ve Teknopark İzmir hakkında aydınlatan konuşmaları ile tamamlandı.

Demo Day’in ikinci oturumu İzmir NIC Proje ve Accelerate İzmir Etki ve Sonuçları konu başlığı altında gerçekleştirilen konuşmalarla başladı. İzmir NIC Proje Koordinatörü Efsa Sabit ve Teknik Destek Ekibi Ticarileşme Uzmanı Gökhan Çelebi konu başlığı altında gerçekleştirdikleri sunumlar ile katılımcılarla buluştu.

Etkinlikte bu kapsamda, Yancep Kurucu Ortağı Hilmi Kaya, startup’tan ölçeklendirmeye geçiş sürecini başarılı bir şekilde yönetmek için ipuçlarından söz etti. DOMINO Ventures Yatırım ve Strateji Müdür Emre Sezgin, “İşletme Ölçeklendirmesi”; Vestel Ventures Grup Müdürü Utku Gökkaya ise “Başarı için Ölçeklendirme” konulu sunumlarını davetlilerle paylaştı.

3 Farklı Dalda Ödül

Demo Day’de Accelerate İzmir İkinci Dönemi kapsamında seçilen, yenilenebilir enerji ve bilgi iletişim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren 30 firma yatırımcı karşısında sunumlarını gerçekleştirdi.firmaların sunumları, yatırımcı jüri üyeleri tarafından oylanacak 3 farklı dalda ödül sahipleriyle buluştu.

  • Hekimanne – En İyi Sunum
  • Kuika Software – En Dikkat Çekici Teknoloji
  • Salty Enerji – En Yüksek Büyüme Potansiyeli  ödüllerini almaya hak kazandı.

3 başarılı firmaya ödüllerini, Teknopark İzmir Genel Müdürü ve İzmir NIC Üst Düzey Yöneticisi Prof. Dr. Metin Tanoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Finansal Yönetim Bölümü Koordinatörü Özlem Sever ve Proje Takım Lideri David Tee takdim etti.

Başta Accelerate İzmir programına katılım gösterip süreci başarıyla tamamlayan 30 firmamıza olmak üzere etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan ve heyecanımıza ortak olan paydaşlarımıza, destekçilerimize ve davetlilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Yorum yazın
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *