EN İYİLERİN SAHNESİ TECH’N ROLL Yönetim Yönetim 5 Haziran 2023

EN İYİLERİN SAHNESİ TECH’N ROLL

Teknopark İzmir tarafından sürdürülen “ClassBoom Kuluçka Hızlandırma” ve “WE4GAME Oyun Kuluçka” programlarında yer alan girişimciler Tech’n Roll sahnesinde yatırımcı karşına çıktı.

Gelecek 30 yıl temasıyla Teknopark İzmir organizasyonunda gerçekleştirilen Tech’n Roll, anahtar konuşmacıları, sergi alanları ve sosyal etkinlikleriyle yenilikçilik alanına ilgi duyan kişi ve markalarla sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Etkinlik, İYTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alper Baba ve Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu tarafından yapılan açılış konuşmaları ile başladı.

Teknopark İzmir’de yürütülen faaliyetler hakkında bütüncül bir sunum yapan Prof. Dr. Metin Tanoğlu, girişimcilik alanında Bölgede öne çıkan destekleri aktardı.

Açılış konuşmaları Tech’n Roll Altın Sponsorları Mercury Teknoloji adına Türkiye Ofisi Genel Müdürü Esin Deniz Ayan ve Vitus Commodities CTO’su Erkin Tekeli ile Tech’n Roll Girişimcilik Ekosistemi Sponsoru İş Bankası adına Dijital Bankacılık Bölümü Girişimcilik Birim Müdürü Aydın Bozdemir’in konuşmaları ile tamamlandı.

Konuşmalarından ardından, Tech’n Roll’u destekleyen kuruluşlar adına dikilen fidan sertifikaları ve “Yenilik Atölyesi”nde yer alan öğrencilerin katılım sertifikaları takdim edildi.

Teknoloji ve Gelecek Danışmanı Elif Çetin’in sunuculuğunu üstlendiği Tech’n Roll’de girişimciler aldıkları eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetleri ile geliştirdikleri projelerini yatırımcılar karşısında sundu.

Ufuk Açan Konuşmalar 

Tech’n Roll anahtar konuşmacıları, Fark Labs Kurucusu ve Başkanı, Arya Kadın Yatırım Platformu Kurucusu Ahu Serter ve ION Academy Kurucusu Ali Rıza Ersoy En İyilerin Sahnesi Tech’n Roll’de sunumlarını gerçekleştirdi

Tech’n Roll 2022 yılında yatırımcı karşısında sahneye çıkan Başarılı Kuluçka Firması Salty Enerji, 1.4 Milyon dolar değerleme ile aldığı yatırım hikayesini katılımcılarla paylaştı.

Classboom bünyesinde büyüyen girişimler, etkinlik boyunca fuaye alanında firma stantları ile teknolojilerini sergilediler.

Kazanan Startuplar 

1.lik Ödülü sahibi – Smeff Makine 

2. lik Ödülü sahibi – Connected Wise 

3. lik Ödülü sahibi – CloudBerry

Başta En İyilerin Sahnesi’nde yer alan Startuplar olmak üzere bu yıl da bizimle olan ve coşkumuzu paylaşan tüm paydaşlarımıza, destekçilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Yorum yazın
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *